16minggu + 1hari

Assalamualaikum...kandungN saya skrg 16minggu +1hari...tp perut saya mcm kandungN 2bln...kadang² saya risau...knp kandungN saya kecil...pdhal saya mkn ubat yg d bekalN ole klnik...mknN pn saya ikut apa yg kata doktor...nak tanya...d mn silapY? Knp kandungN saya kecil...sebelum nie kandungN saya semua ok saja...kalau masuk kandungN 16minggu...slluY kandungN saya ketara...tp kali nie x ketara plk...knp ya?

1 Trả lời

Kecik tkpa sis asalkan baby sihat... tak smestinya kndungan prtama bsr n kedua prlu bsar jg.. tak. Asalkan msa check up baby mmbesar scara normal,oky tu

5y trước

Doc ada kta yg bby kecik..? Mnum susu tuk ibu mngndung puan.. mkan daging n seimbangkn dgn sayuran lbih skit..