Sepatutnya kandungn 7w, tpi scan 25/8 doc kantung kosong & sprti kandungn 4w 😢. Lps 3w doc scan lg

2 Các câu trả lời

Saya pun mcmtu. Sepatutnya harini 7weeks6days tapi kantung kosong lg 2 minggu pegi lagi. Cek saiz kantung tu baru 5weeks4days. Awak punya sekarang mcm mana?

2y trước

Saya gugur time 10w bulan 1 haritu. sbb baby tak membesar kantung je ada. And now saya pregnant balik. Doakan baby saya membesar dgn sihat ye.

mungkin awal lg sbb ovulate lmbt ke, persenyawaan tu lmbt ke. tggu next scan sambil doa byk byk. jgn overthink.

3y trước

tq sis 😊