Kekerapan membuang air kecil

Assalamualaikum..Ingin tahu, normal tak kandungan seawal 5minggu kerap mmbuang air kecil? Kadang Dalam sehari 10/11kali mmbuang air kecil #firstbaby #firstmom

10 Các câu trả lời

Saya pernah masa puasa 5w kuat kerap air kencing sb mnum air masak banyak . Pastu p klinik dia cek air kencing sy dia kata nak2 ada jangkitan so dia bg ubat antibiotik n ubat minum ( URAL) 5 hari je makan . Pastu ok dah air kencing pn putih jee xkotor .

normal https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

bila kita kerap minum air, mmg akn kerap ke toilet.. pada satu masa dia akn berkurangan.. lps tu bila bb dh besar kita kerap kencing lagi.. 😂.. enjoy..

normal tu puan. Lagi-lagi perut dah besor lagi kerap nak kencing sebab baby dah besar dia tekan pundi kencing kita. Tu rasa nak kencing je kojo eh. 😪

Sye pon mcmtu dlu, mse belom thu pregnant pelik knp terlampau kerap kencing. Rupenyer ve upt 😂 tp lepas dh lama sikit die jdi normal semula

rasa mcm dah give up nak minum air sebab asyik ulang alik ke tandas tapi x ckup minum air kena marah nurse pula, lebih baik minum air ja la

Saya pun macam tu juga sis. Ni makin banyak bukan makin nak terkencing je 🤭🤗

Normal sis, nanti baby lagi besar lagi banyak la sis kene ulang alik ke toilet🥰

awak minum banyak x ? sy buang jugak air kecil tapi kalau minum bnyk 😅

waalaikumussalam wbt. normal puan