Sekadar Luahan

Assalamualaikum...hurmmm Baru Je Tadi Nurse Call Suruh Jumpa Doktor Secepat Yang Mungkin Katanya Saya Ada Kencing Manis Risau Pula Bila Baca Pasal Kencing Manis Sewaktu Mengandung Ni Jadi Esok Pagi Kena Pergi Jumpa Doktor Semoga Baby Ni Sehat² Je..????

7 Các câu trả lời

InsyaAllah xda pape sis..sy pn gdm on diet control msa pregnant..alhamdulillah lps bersalin xda kencing manis tu..hormon kita msa mengandung biasa la..skrg ni control mkn je..sy kurangkan mkn ns wktu mlm..klu lapar sgt sy mkn buah xpn biskut

Sy baru je amik bsp td.. tp xterok pown cume dorg nk pantau pemakanan kte je.. Alhamdulillah ok td..

Sy pn kena gdm jugak .. risau tu mmg la hehee .. sehari 4 kali kena g klinik

5y trước

Sy tinggal 1 kali je amik darah.. hehehe

Semoga dipermudahkan. Mmg time mengandung ni mudah sgt kena diabetis

Xpayah nak risau sgt..cool je..fkir positif je..ikut saranan dktr k

semoga dipermudahkan urusan sis

Mg d pmudahkn segalanya .aamiin