Kandungan 9 minggu

Assalamualaikum/hai. Semalam saya pergi scan untuk tengok perkembangan kantung. Saya dah 9minggu 4hari semalam. Tapi doc scan kantung baru 6minggu 6hari. Jauh sangat bezanya. Saya risau , sebab 7minggu 3hari kantungnya 6minggu 2 hari. Jadi semalam kantungnya berkembang sedikit sahaja. Lagi 2 minggu kena scan lagi . Ada tak mommy yang lain macam saya?

3 Các câu trả lời

sama mcm sy...ikutkan sy dh 8minggu 1hari tp scan smalam doc ckp kntung sy dlm 6minggu 2hari sbb kecik lgi..doc sruh dtg 2 minggu lgi untuk scan☺️

Hi nak tanya kandungan sis yg ni mcm mane ye?

Tapi belum ada janin lagi ye?

3y trước

Haah . Belum ada lagi.