mummy

Assalamualaikum..hai ?saya nak tanya.. saya teringin sgt telur masak lada hitam.. betul ke lada hitam.. tidak boleh makan ketika sedang hamil? saya baru 7week pregnant..saya tringin masak lada hitam tu..tapi takut.. sebab lada hitam ia panas dalam..dan buat saya rasa risau..boleh share something..? sama ada boleh ke nak mkn atau tidak boleh langsung??

2 Các câu trả lời

Hmmm ya...saya pun x sure tapi I rasa...jangan makan je just in case...ada orang kata ok ada yang kata x ok...maybe sikit je ok..