kurang rasa pergerakan tapi perut mengeras.

Assalamualaikum..hai mummy²..saya nak tanya..sekarang saya dah 35 minggu.. saya merasa baby kurang aktif tetapi perut kerap mengeras..bila perut mengeras..tu kira pergerakan baby juga ke?? Ke saya kena rujuk klinik atau hospital?? Takde pengalaman..baby first..sebelum ni warded 26 mggu sebab baby kurang gerak..disebabkan awal sebelum perkiraan gerak baby..doctor marah😂..jadi disini saya nak tanya mummy² yang berpengalaman..maaf kalau ayat berterabur .

5 Các câu trả lời

Sy pn bby kerao mengeras tp sy tnggu setengah jam relax kn bdn baring n mnum air sejuk baby terus gerak...