35w

Assalamualaikum,hai mommy2 semua..sy nak tnya pd mommy2 smua..memang 35w nie..perut kerap sngt mngras dan rasa mcm mau trbuang air bsar seja...masalahnya..bnda tu kera trjdi ..prut xsakit dan xde air ketuban pecah..perut rasa mngeras dan kjap2 nak trbuang air bsar...bkan xnak refer ke hsptal trus. Tpi nak kpstian...sbab sblum nie ada yg refer hsptal trs tpi smpai d hsptal..doc sruh balik rmah..so nak tnya pndpt mommy smua sblum refer hsptal btul2..kalau mnympah dgn soalan nie ...sila scroll dowm trus yer..sy nak tnya pd mommy2 yg ikhlas nak bgi pndpt je..

1 Trả lời

Kdg baby growth buat kita rasa mcm tu..sy masa pregnant ank y ke-3 pon krap mcm tu..So,it's normal..Cuma klau ade spotting or bleeding trus g klinik/hospital k😊😊