stresss..

Assalamualaikum..bole bg tips tuk kurgkn rsa tkanan spjg mngndung?btubi2 msalah dtg smpi sa btul2 xthn..tiap mlm mnangis..

7 Các câu trả lời

waalaikumussalam..ibu hamil xblh stress..kesian bby.. utk elak stress mngkin sis blh ambil mse utk me time.. cuti dri kje.. brsiar2.. sntiasa istighfar dan ingtkn diri Allah x uji klo kite xmampu...sygi diri n bby tu yer..klo ad org yg sis prcaya mngkin blh luah pdnye n minta pndngn serta sokongn smngt..👌😊

awk kena tahu apa yg menyebab kan awk stress..kalau pasal kerja awk kena manage keje awk tu walau susah..sbb kalau awk x manage awk yg susah..klu psl personal baik awk bincang dgn org tu..mengandung ni x baik pendam perasaan..

Kena fikir satu jee...setiap ujian yang Allah bg...Dia akan bg juga rezeki yg terjangka....bersangka baik dengan ujian yang Allah bg pada kita.....semua yg berlaku ada hikmahnya....sesungguhnya Dia Yang Maha Mengetahui....

Waalaikumussalam.. berfikiran positif awk.. Allah beri ujian tanda Allah syg... nk uji keimanan kita. Tarik nafas dlm2 ingat balik nikmat Allah bg. Ucap Alhamdulillah.💐

waalaikumusalam. pertama awak kena tenangkan fikiran. bawa bincang dgn husband bantu apa yang perlu. solat dan baca al quran utk lebih tenang. insyaallah dipermudahkan

Jgn fikirkn mslh yg dtg tu..nnt effect kt bby

istighfar.. b positif...