mom to be

Assalamualaikum...ada x kt sini pnh mengalami bleading...pastu dktor ckp Thearetened misscarriage...

2 Các câu trả lời

Sama masalah kita. Sy pon doktor ckp threaten miscarriage. Awk bpe mggu dah? Sy dah lebih sebulan bleeding. Kdg fresh blood, kdg coklat. Kdg kuar darah beku. Dua kali dah masuk ward. 6 kali dah pegi kecemasan. Alhamdulillah, stakat ni doktor cakap baby okey. Kita doa banyak banyak ya moga Allah kuatkan kita dan baby. Saya anak sulung ni.

5y trước

Dh rasa baby gerak2 ke sis?

Pernah. Sebab sy kje lasak. Doktor bg mc 2hari, pil duphaston sepapan tapi makan dalam dua minggu je. Sekarang alhamdulillah, dah enam bulan ❤️

5y trước

Sy bleading kira hari ke 5..semalm xda kluar darah...arinie ada kluar plak...dh g klinik tadi...dktor scan baby ok...dktor bgi ubat kuat rahim...harap2 drah stop la..risau..