Kafein

Assalamualaikum.. Ada tak mommy dalam ni suka minum kafein masa pregnant.. contoh air kopi n nescafe ...Ada effect apa2 tak ya pada kandungan kalau kerap minuk kafein

37 Các câu trả lời

Kafien boleh ambil sis tp xble kerap sgat kena control la..kafien x baik tuk preggy mom yg ada masalah hb low..

hb low 😂 lepastu keputihan banyak sebab pernah kerap minum kafein 😂😂😂

Sy xleh minum kafien.. nt hb low teruk.. masa ngandung sy cuma minum milo suam

saya suka minum kopi tapi limit segelas waktu pagi saja time breakfast.

Biasa akn effect pd hb kita.. kalau kita minum minuman berkafein

hr2 sy mnum kopi..lebih dr 4 gelas..alhamdulillah bby lahir ok

HB akan low. Mmg tak boleh minum lafien semasa mengandung..

Sy kerap minum nescafe susu ritu hb sy drop

Sy minum je tp ada hadnya..preggy sblm ni pun sama..

Sy suke mnum latte ngn cpcno..tp hb jd low..hihi