Bintik" merah

Assalamualaikum bun.....bunda boleh sharing pengalamanan'y dong....baby saya baru berumur 10hari...adakah yg mengalami seperti baby saya...dari badan,tangan sampe kaki itu bintik" merah...adakah solusi untuk itu...sedih bun ketika liat'y

Bintik" merah
2 Các câu trả lời

Baby saya dlu jg gtu bund pas usia 1w.. Tapi lama2 hilang sndri. Yg pntg jga kbersihannya. Jgn basah. Plus jgn ksh bedak.

5y trước

Ohhh gtu yaa bun.... Baik bun,mksh buat info'y....

Baby saya juga begitu bun Klw pagi ada matahari saya jemur sebentar aja asal anget terus mandinya pake sabun lactacid

5y trước

Baik bun....mksh buat info'y