minyak?

assalamualaikum wr wb Tolong sharing la sis🙈 Semalam kawan bagi minyak ni...untuk pakaikan kat baby...memang ni untuk baby ke? Tapi kat kemasan tu ada tulisan Jauhkan dari pada kanak2 kanak???

minyak?
31 Các câu trả lời

Minyak ni Panas mcm minyak cap kapak, xsesuai utk bayi bawah 2 tahun, saya pakai minyak telon Dan minyak tropical baby Amway

jauhi dari kanak2 tu sbb dye minyk angin takut kanak2 masuk dlm mulut terminum ke terkena mata ke..🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀

4y trước

Ye sis terimakasih🙏

yu yee ni kalau sapu kat kita pun boleh rasa panas, apatah lagi utk baby kecik yang kulit nipis tu. but if mommy rasa ok, boleh je.

Memang utk baby ni.. Alhamdulillah.. Ssuai utk ank dlu, Mnyk ni bleh hilang pasang srut kat baby llki time baby dlu,

mmg untuk bby , tngok dlm iklan tu🤣 jauh dri bby tu klau dia nk masuk mulut ke apa ke jngn bgi pegang🥱

4y trước

Terimakasih sis🙏🙏🙏 sebab saya Tak Tau sangat barangan minyak ni...first baby ... Ni kawan bagi...🙈

I stil pakai kan...klu sejuk I pakai kan dkt kaki dia.. Klu sakit perut kembung pun kena sapu dekat perut..

4y trước

🙏🙏🙏😊

anak sy tak sesuai. merah kulit lepas sapu dan nangis tak henti2. memang panas minyak ni. cuba pakai telon

4y trước

cuba cari kat kedai baby. biasa sy beli kat kedai baby

sya dri ank slung smpai no 3 pkai minyk ni,memng elok,pkai ltk kt tapak tngn sikit bru sapu

ya.. mmg utk baby.. jauhkan dri kanak2 mksud dia x mau mreka main dgn minyak tu.. tkut mreka minum..

4y trước

sma2 sis..

minyak ni panas sikit pernah suami sy pakaikan kat ank terlebih mengelupas kulit perut anak sy...

4y trước

elok dah awk pakai minyak telon tu... mmg la minyak ni bagus tpi kalo bwh 1 tahun x yah la...