Nak tanya..

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.. Ada ke disini yang mengandung 9 week,, tapi perut nampak kecik je?

45 Các câu trả lời

Jgn kn 9 week.. Sy 9 bulan pun org x perasan ay mengandung... Perut kecik besar ke, yg penting kandungan sihat je

Waalikumsalam . 9 weeks its normal lah sis . Kalau u dah 9 bulan tapi perut nampak 9 weeks tuh bermasalah

Awal lagi tu wak... Tapi depend dekat org gak.. Mcm saya masuk 6 bulan baru nmpk sikit baby bump hehehe

saya pun 9w sis. rasa macam x mengandung sebap perut selim je. tp mual teruk nih tak boleh telan nasi

9 weeks mmg tx nmpk pape lg sis , sy even da 20weeks pon org tx tau sy pregnant , mmg tx nmpk lgsung perut

5y trước

Hehehehhehe.. Terimaksih sis.. Sebab saya takut, sekarang ni banyak sangat yg hamil kosong macam tu 😟😟

9w baby baru nk jadi daging sis, takkan besar terus. Saya 8 bulan pun baru nampak besar sikit

Allahu sis. Lek la. Kecik lagi tu. Lain la dh 38week kecik jugak. Enjoy your pregnancy okay.

Sbr dik oii.. ade smoai bslin xnmpk prot dik.. jnji bby kt dlm.tu sht dab ikut rkmbngn.

sy dah 23w+ pun perut nmpk kcik. yg penting bby sihat..abaikn apa org nak ckp..

Saya dah 21 week pon doktor kata kecik.Tapi check Baby ok je membesar