darah nifas stop at day-9 selepas czer

Assalamualaikum. Tumpang tanya. Start hari ke-9 lepas czer. Xde keluar darah nifas. Hari ni hari ke-3 x keluar darah. Pakai panty liner je. Tu pun clear. Jamu, air akar kayu, tungku, mnegurut semua belum mula lagi. Sbb hari ni baru hari ke-11. X berani lagi. Ada apa2 petua atau tips x? Anak sulung bersalin normal. Y 2nd ni baru czer. Dua2 pengalaman berbeza. Kalau normal, time ni dah start buat semua tu dah.

1 Trả lời

Ya sis, kalau czer mmg darah tak keluar banyak sbb doc dah sedut masa czer.