Enfamama

Assalamualaikum.. Tumpang tanya, Ada sesiapa dri awal mengandung hingga hbis bersalin.. Masi minum susu enfamama A+ tak? Ada orang cakap kalau minum susu ni, baby lahir nmpak besar .. #Saya pengamal susu ni..bila org cakap mcm tu.. Saya mcm takut ckit?

1 Trả lời

Maaf sis, tak de pengalaman minum enfamama. Saya minum anmum masa pregnant 🤗. Tu pun tak setiap hari. Kadang2 mengelat minum susu 😅

5y trước

Hahaha it's okay sis.. macik saya pengamal susu anmum.. Baby besar terpaksa tarik pakai vacum