TEH AIS

Assalamualaikum, tumpang bertanya kesan air bercaffien mcm teh ais nie selain buat HB jadi rendah apa je ye? Kesan pada kandungan. Sehari sekali saya minum satu cup air teh ais. Bila p kk saya selalu lupa nak tanya dkt nurse boleh ke tak minum?.

2 Các câu trả lời

Hari2 minum teh ais jugak wak. Kuar2 baby besor 😹 takde plak buat HB sy rendah sbb sy mkn ubt yg doctor bg juga utk naik kn HB

5y trước

InshaAllah ameen. Awak pun semoga semua nya bejalan lancar 😁

Samaaa, hari² teh aisss 😂

5y trước

Hehe lega ada geng 😂