Susu Anmum Materna

Assalamualaikum ♥️ tadi dapat free nie Dari club Anmum.. nak tanyer ade X mom Yang mmg minum Susu nie? Ade Yang Kate,gula die tinggi tuk kandungan? Ke boleh je minum? #week17

Susu Anmum Materna
129 Các câu trả lời

Anmum ni ramai kata gula tinggi tp ada je yg minum ok. Mcm sy, sy minum enfamama+ tu tekak tak lalu kalau buat pekat, husband sy buat kan dlm 1 botol so susu tu jadi cair sikit jadi mudah nak minum. Lg 1 banyak kan minum air kosong ya 😊