Nak Tanya Anak Sye Kena Kuning...

Assalamualaikum... Sye ZuRa baru bersalin ceza pada 03.03.2020... Anak sye padanya mula nye tidak kuning tapi lepas 4 hari kena kuning sbb tidak minimum Susu tidak kencing tidak berak... Alhamdulillah lepas berapa hari kuning nye kurang sekarang 113... Boleh tidak sye Susu minum Susu kambing ini wapun aNak ada kuning sikit lg...?

Nak Tanya Anak Sye Kena Kuning...
5 Các câu trả lời

Kalau lepas bersalin tak sure. Tp before bersalin sy sgt galakkan minum susu kambing lazz ni. Dulu sy minum brand ni and wildan. Start kandungan 7 bulan. Anak saya lahir takde kuning langsung. 2 hari kat wad sebab doc nk observe anak sy muntah2. Before discharge pun doc kata anak sy takde kuning. Sampai la habis pantang ☺

Sy lepas bersalin, mmg minum susu ni la..full breastfeeding until 2 year..tak makan halia dan lada hitam..pagi anak pasang lampu, tghari dh ok..after that, mmg tak de kena kuning dh..mmg susu kambing je sy minum, karihome, wildan, lazz dan kerap susukan baby..mmg alhamdulillah bebas kuning..😊

4y trước

Kalau sy sehari sekali je sbb nak jimat..pon dh cukup..hehe..

Klu susukan ank mak blh minum....tiap 2 jam mst kejut baby minum....baby yg kuning nie tdo jer...jd kne kejutkan suruh menyusu...

Kasila susu ibu tanpa jemu so that your baby will pass motions and pee. That’s the best remedy for jaundice

Ibu tidak boleh minimum nye