Darah nifas

Hi assalamualaikum sye nak tanyer...darah nifas kan tempoh hanya 60 hr je...sye hr tu sblom 60 hr pun da kering habis darah nifas...tp selepas seminggu dr 60 hr kiraan sye kluar darah macam period...adakah darah yg kluar tu period atau darah penyakit?sebab sye fully breastfeed...terima kasih utk pendapat dan respon warga TAP

1 Trả lời

kalo darah berhenti tak lebih dari 15 hari dalam tempoh 60 hari tu masih darah nifas.