Pendapat

Assalamualaikum. Sye cume nk Mnta pendapat dgn cadangan dari mommy. Sye dah 34wk dan ape perlu sye buat Utk naikkan HB? Makanan pe yg perlu saye ambk Utk naikkan HB. Sbb nye setiap kali check up msti HB low. Nurse pun mrh. Ataupun faktor sye keletihan di tmpt krje yg myebabkn HB sye low. #firstbaby #jgnkecam

1 Trả lời

saLam , sia try consume mnyk kelapa dara ibu , sy consume MKDI tu tp hari2 mnum caffien , aLhamdulillah Hb mntain , mudh b'saLin n baby xkna jaundice 😊😊