31 minggu nak berjalan

Assalamualaikum, sye 31 minggu nak berjalan cameron ok ke ?

14 Các câu trả lời

Waalaikumussalam wbt.. klau stakat nk beriadah jln sikit2 xpa sis.. ikut kemampuan badan. Jgn terlalu aktif sgt. Bgs byk jln ni sbb bantu mudah bersalin, elak bengkak kaki apa semua tp kena hati2 dan berpada pada la. Lain org lain ketahanan badannya

Boleh sangat sis. Berjalan lah puas2. Sebab nanti lama kene pantang duduk rumah 😝😝 Tapi kene prepare for everything. Especially buku pink tu macam nyawa kita dah 🤭 bawa je mana2. Hehe. Take care and semoga mommy and baby baik2 je 🤍🤍

saya masa 32 minggu naik cameron, masa 33 minggu pergi perak, masa 36 minggu pergi perlis, skrg 38 minggu tunggu nak due je hehe ..memang suka sgt berjalan masa mengandung ni 😂 ikut badan masing2 ye, yg penting bykkan rehat dan enjoy 😁

banyakkan berehat dan berhenti ye . regangkan otot . saya bru sampai Johor dri Perak . campur jamed apa semua . alhamdulillah semua okay . and pesan kt baby suruh behave je 🤭 tapi dh siap semua kelengkapan takut jdi apa apa 😅

Sy start 30w dah stop berjalan hehe. Sbb ade 3 previous kandungan yg lahir premature. Dan semua mmg akan duduk nicu dlm 7-10 hari. Jd utk elakkan kelecehan klu terberanak luar kawasan, sy bejalan puas2 waktu 2nd trimester shj

2y trước

Bukan jugak. Doc pon xtau knapa sy slalu bersalin awal. Tp da mmg pattern bersalin awal.. Cuma anak yg last lahir tepat2 37 minggu.

Boleh je. Tapi kalau saya, saya tak pergi kot. Sbb saya pun skrg ni 32w asyik nak terkencing je. So mmg tak suka nak pergi tempat2 yg takde toilet 😂. Nak pulak sangkut dlm jem ke apa kan. Ah sudah 😂

sy siap pergi fmly trip ke kuala perlis dr kl,4 mlm 5 hri.ari2 jln...alhamdulillah ok je..kalo jln ok..x de mslh hehehe...dok rmh je rasa bosan.mula la rasa skit.sna sni...arini dh 36 week...

boleh je sis .. ikut sis la .. sye tnye gak doc sye ..doc pesan bawak buku merah , barang nak bersalin tu je .. dan hati2 .. mse tu sye 34 weeks huhu ..

Drp mana? Jgn jauh sgt sbb boleh sbbkn kontraksi awal. Bawa buku pink. Bwk juga 1 beg brg baby & mom utk ke hospital just in emergency case.

Ok je klau larat. Sy g kedai acehhh kt depan ponnn dah sakit pinggang 😂😂😂 Jgn lupa buku pink and bag baju mumy and baby