Keputihan Dan gatal kemaluan

Assalamualaikum.. Sya nak Tanya, knpa kemaluan saya gatal walau pun dah cuci guna air yg bersih, klau masi jga gatal sya guna kn air yg suam utk mncuci tapi masi sma juga.. 😔😔

2 Các câu trả lời

Bahaya tu. Awak kena bgtau doc pasal ni. Biasanya doc akan ambil sample keputihan. Takut sangkut gbs.

2y trước

Aduii knp tu? Skrg dah berapa weeks?

minta nurse kk buat swab keputihan. takut ada jangkitan yeast/bakteria. ada pakai pantyliner?

2y trước

kalau risau cuba pergi 2nd alternatif klinik swasta awak. moga semuanya baik2 na🌻