Ingin bertnya

Assalamualaikum sya mau minta pendapat baru" nhe saya dapt info dri nurse mengatakan untuk vaksin covid19 sya sekarang megndung 6 bulan adakah disni ibu yang sedang megndung sudahh megambil vaksin? Saya bukan ap risaw sanggt sbb ada yg cakap vaksin nhe tidk baik saya just minta pendapat tqq

33 Các câu trả lời

jangan anti vaksin , jgn percaya kata2 berita palsu . saya lengkap 2 dos bby 4 bulan ok jee takde masalah . hihhihi better vaksin la ye risiko pd ibu mgandung tinggi . 😊

sye ambik vaksin lps bersalin sis,,, skrg bru 33minggu,,, masatu nurse tnya nk ambik vaksin ke,,, sye ckp tunggu lps bersalin,,,dlm hati ada rsa risau2 jgk😅

waalaikumussalam, alhamdulillahh saya dah fully vaksin pfizer. kita ikhtiar je puan selebihnya kita serahkan pada yang kuasa. 1st dose 34weeks 2nd dose 36weeks

3y trước

syukur baby tiada masalah, aktif mcm biasa

14 hinggga 33 weeks boleh ambil vaksin.. tapi sy dose kedua lewat lagi temujanji so myb dose kedua sy lepas bersalin..

lengkap vaksin pada 18minggu. skrg 21minggu, dah buat details scan, semua baik.

Ambil saja . Ibu mengandung memang patut ambil . Insyaallah tiada apa apa

Alhamdulillah sy x add ape2 alahan kee alhamdulillah ank dy aktif ,,

assalammualaikum..nak tanya sapa ada ambik obimin masa 7w hamil..

sye lps bersalin ambik vaksin,,skrg 32minggu

Saya amik vaksin time kandungan 33 minggu hehe

3y trước

ada tak sis rasa apa2 lepas ambil vaksin sbb sy baru nak ambil dos 1 skrg sy 30 week