Preganant Anak Kedua

Assalamualaikum, sy sudah tidak dtg period 8hri dan sy try buat ujian kehamilan. Dan ianya positif. Anak 1st baru setahun 2bulan dan saya bersalinkan czer utk anak pertama. Adakah sesiapa ada pengalaman sebegini, boleh share tak. Sebab sy tengah down dan tk sangka awal rezeki sy dapat ?

2 Các câu trả lời

kakak sy ceaser anak prtama,umur anak prtama bru 9bulan then pregnant lg..lpas brsalin umur ank prtma dah setahu lebih...sis ok lg sbb umur anak prtama dah setahun lbih...

4y trước

xpa la sis rezeki awal..