adakah ujian upt sy positif

Adakah ujian upt sy positif

adakah ujian upt sy positif
11 Các câu trả lời

gmbr goyang dan kabur..jd sukar kami nk bntu.. sbg pnduan. celup upt guna urin pg2 sblm mnum. guna brand yg brlainan. klu result samar..boleh ulg celup upt. atau trus guna clear blue pon lg baik. selagi samar celup lg upt sehingga terang..klu hcg dlm bdn dah ada ia akn meningkat hri ke hari mnndakan puan cnfrm mengandung.. boleh cnfrmkn pregnant kt hospital buat beta hcg dan scan.. tp awl2 mmg kdg xnmpk kantung. biasa doc akn nsihtkn dtg lg smgu dua.dan seterusnya jika janin sihat boleh denga heartbeat dia. yg pnting jika puan dpt result positif.. elak krja2 yg berat dan mmbebankan emosi..

Hp zaman bila neh gmbr jd x elok🤦🤦nk bg org bntu buh la gmbo clear

Mcm + je.. tp xtau la.. klu zoom nmpk mcm +...

Gambar pecah ni sis, tak jelas

xjelas sis ..

😅 kabur gbrnyer

X nampak ape

Gambar kabut

🙄

Xnampak