Preganant Anak Kedua

Assalamualaikum, sy sudah tidak dtg period 8hri dan sy try buat ujian kehamilan. Dan ianya positif. Anak 1st baru setahun 2bulan dan saya bersalinkan czer utk anak pertama. Adakah sesiapa ada pengalaman sebegini, boleh share tak. Sebab sy tengah down dan tk sangka awal rezeki sy dapat ?

2 Các câu trả lời

jgn down sis..kna igat tu rezki kita allah bg awal dari org lain..sy ank baru masuk 6 bulan sy dah hamil ank ke2... ank pertaman czer jgk sbb sonsang dan ke 2 czer sbb besar 4.5kg sy bykkan fikir positif je time tu..sbb xnak ksihatan tergngu..jgn risau sis doa byk2 smoga allah mudahkan sgalanya. skrang sy hamil ank ke3 n akan czer jgk heheheh sbb pertama n ke2 dh czer ke3 wajib la heheh tp apa2 pn xpa asalkan ank dan mama selamat kan.. 😉😀 anyway Tahniah sis

5y trước

sy skit sgt2 lpas induce ..pkar sycheck up di ckp xblh induce klau czer xsmpai 2 tahun..tp doc yg rawat sy dia induce allah msa tu tuhan ja tau skitnya ..bkn skit nk branak tmpat czer lama buka 2 lapisan.. pesanan sy jgn la induce klau doc nak induce sbb xrasa nk bsalin tau.. mntak trus czee je .. kcuali klau sakit nak bersalin nomal dtang sndri ok la.. klau mcm sy 41mggu pon blom rasa nk bslin ..so doc bt kptusan induce tp tula hasilnya sakit yg amat klau induce..skit tmpat czer lama

kakak sy ceaser anak prtama,umur anak prtama bru 9bulan then pregnant lg..lpas brsalin umur ank prtma dah setahu lebih...sis ok lg sbb umur anak prtama dah setahun lbih...

5y trước

xpa la sis rezeki awal..