Bengkak Kalenjar

Assalamualaikum. Sy prgnant baru masuk 7 week dan baru start alahan. Mmg truk jgk alahan smpai xleh mkn muntah. Pada masa yg sama, sy ada naik bengkak kat bhgian bawah dagu. X sakit tempat lain kecuali alahan. Pergi klinik, dr cek darah smua ok. Dia suspek Tibi ?, tapi sy xde rasa simptom apa2 sblum ni, dia start bengkak sama dgn sy start alahan. Sy risau dekat baby, sbb dia masih kecil. Ada pndapat lain x mommy2 atau petua nk hilangkan bengkak ni . Terima kasih mommy2 ?

2 Các câu trả lời

dua minggu lepas sy dmm trruk btuk dan selsema masa first check prgant. Sembuh dari demam tu baru start bengkak

sis ada batuk2 ke dan kahak ke?