Nipple berdarah

Assalamualaikum. Sy pregnant 27weeks. Normal ke kalau nipple ada mcm darah. Sy selalu bersihkn sbb ada mcm kuping2 kering tu, tp 2 3 hari ni perasan berdarah. Sebab luka ke. Kalau luka, cream apa ssuai guna ya. Tq

4 Các câu trả lời

Bersihkan dengan air suam je dear. Jgn korek sangat tau. Tapi better kalau ada berdarah cuba jumpa dr. Sebab takut infection nnti. Untuk suggest cream ni better refer dengan dr jugak sebab dia akan meresap and we are not expert takut nnti apa2 jadi dekat kandungan you. Apa pun semoga dipermudahkan urusan ya

Walaikumsalam,normal saya pernah camtu juga,kadang pernah melekat kat bra sekali cecair cam susu.tu bukan luka.Yang kering bersihkan jer

jom join group whatsapp due bulan 10 https://chat.whatsapp.com/Idl3HkTnTc2ExtuQbTvx3q

nipple cream cocoa butter boleh sapu . nanti dah bersalin nak bf boleh sapu jugak