Luka czer berair campur darah cikit

Sy dh masuk 32 hari berpantang,luka czer mcm nanah mcm x?.itu ari dh kering ini berair lg,nurse ckp ok xteruk sbb Dy xmengalir bnyk.ada y ckp pki cream antibiotik cpt kering,cream mana y bgus nk beli kt farmasi

3 Các câu trả lời

uihh sy klau ada nanah cmtu lgi takut nk letak cream ke pape sis .. takut lgi teruk .. sis mndi, klau kena air kt tmpt tuu, bg kering betul2 je sis .. xyh lap pun, duk depan kipas je .. dia klau sntiasa kering insyaAllah xde melarat sgtt

Saya hari tu masuk 2 minggu pun ada nanah tpi x byk, saya keringkan depan kipas selepas mandi. Vitamin yg hospital bagi saya habis kan, hari ni masuk 45 hari, luka nampak elok dan bersambung.

1mo trước

itu ari dh kering,eh ada blik lak.mmg xbnyk,klu tekan baru ada.

Better jumpa dr, kalau perlu dr akan bagi antibiotics. Jangan lengah2 takut makin teruk