kepastian betul atau tidak keguguran

Assalamualaikum sy nk tny...April 2020 sy xpriod..lwat 2hr sy check naik 2line tp kabur...rmai yg nasihat check utk 2mggu lg...ckup 2mggu sy check line naik1..Dan keesokkan hr sy trun darah....prsan ad ktulan darah...skit mcm sngugut...blh x sape² AD pgalaman blh share x...sbb first baby...xthu Pape...start trun drah 4/5..2hr nk raya trun drah lagi...

1 Trả lời

Waalaikumussalam, better ke klinik atau hospital sis. Maaf sis, saya belum ada pengalaman keguguran setakat ni. Jadi tak dapat nak share pengalaman atau pendapat berkaitan situasi sis. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin