Assalamualaikum,, sy nk tnya disini ada tak yg ingin mengambil anak angkat? Sbbnya satu fmly nii xmmpu.. Jikalau ad yg sudi atau ingin mngambil anak angkt bole info sy.. Trima kasih ?

14 Các câu trả lời

As salam sis..sy teringin sgt nk ambk ank angkat..klo btl2 nk bg blh wasap sy @ call sy 0163820519...dah lama sy kahwin tp blm ada rezeki..klo btl2 nk bg sy mmg nk

bleh contact no sy nie sis..kakak sy kwen dh lme xdpt ank..doc sudh sahkn dy xbleh mngandg lg..sbb de pelbagai komplikasi 0189529139

4y trước

area mana stay?

kalo betul sila hubungi sy...ade yg nak ambil ank angkat nie...sbb dh lama kawen xde rezeki anak....0196334201

sedang mencari anak angkat kembar... kalau boleh dari bayi.... kakak ipar mahukan

Ada lagi ke? Kalau ada boleh pm saya 01146688492, boleh kasi saguhati

Salam sis,ade lg ke anak angkat tu,bleh contact sy ye sis 01155074979

Sis tolong contact sy ye sis utk anak angkat 01155074979

Salam sis..boleh sy contact sis

Boleh tau laki ke perempuan

Sis,pm sy