Adakah Sy hamil

Assalamualaikum, Sy nk Tny adakah Sy hamil? Tadi Sy ada cek urine guna ubat gigi dan dia jadi warna kelabu dan berbuih

30 Các câu trả lời

Urine pregnancy test RM5 je puan kat watson ada. Nak lagi murah pergi klinik kesihatan. Be wise. Jangan membazir ubat gigi.

Gunalah upt 😅😅

upt 8rggt je dikk..

Knp guna ubat gigi?

Gunalah upt.. 🤗

Beli upt la awak..

Mmmm

sis cek guna upt...sy bli yg dkt kdai eco je rm2 3pcs😁

Walaikumsalam kenapa x beli pregnant test tau pergi klinik sis

Guna pregnancy test ye sis. Kalau nak jimat terus g kkia...test kat sana. Xpayah beli pregnancy test. Tp jgn pulak bgtau dah cek kat rumah pakai ubat gigi.