Mengenai pregnant first time

Assalamualaikum. Sy nk tanya lately ni sy kerap merasa mual, sakit pinggang, cepat moody, rasa tak sedap badan, tak larat semua ada adakah itu tanda² sy hamil? Sy check upt 2minggu selepas bersama. Tp negatif.. tarikh jangka period sy 13/2/22 ni. Adakah sy perlu tunggu dlu? #sypengidappcos #masihrawatantvs

7 Các câu trả lời

Waalaikumussalam, Kalau tak period dlm tempoh sepatutnya boleh ja sis try cek 2minggu slps wktu tu sbb kadang kalau trlalu awal cek line masih samar n kadang tak naik pun.. mcm saya lps sbulan bru line tu terang alhamdulillah positif hamil .. tgu dulu la ya sis, semoga ada rezeki buat sis..

upt kalau check week 1 memang tak keluar line. week 2 akan keluar sama sama. week 3 baru line tu akan pekat. kalau boleh beli upt tu lebih.

Kdg2 tanda period atau hormon atau hamil Mcm sy xda tanda2 tu..tp sy cek upt lps period lewat 7 hri..hamil

Ya tunggu dulu bila haid delay ya. take a good care

Nnti try check kalau period delay

tunggu dlu

Ya tunggu