Selamat Pagi

Assalamualaikum sy nak tanya. Sy sakit telinga. Td pergi klinik swasta doc bg antibiotik tuk skt tu.. Sy tanya doc dia kata boleh makan.. Mula2 dah baik lepastu sakitnya datang semula. Kali pertama sakit sy cuma mntk ubat titis je.. Tapi kali ni btl2 tak tahan sgt bisa dia. Smpai dua2 belah.. Mungkin sy terlalu suka korek telinga ?.. Sebenarnya boleh makan ubat atau tak.. Kandungan sy msuk 18 week

3 Các câu trả lời

Sakit telinga mcm mana? Berdenyut ke? Sy aritu sakit telinga jgk. Mcm ada benda masuk. Lps buat suction guna air xde plk apa2 benda. Just taik telinga je. Doktor ckp myb sbb suka guna cotton bud, so kotoran dlm telinga dh tertolak ke dlm. Bila lama2 jd keras n tersumbat. Sbb tu doktor ckp xelok guna cotton bud. Sy xdpt pape ubat mkn. Just dpt ubat titik.

5y trước

Terima kasih sis..

dokter tau atau tak pregnant..? kalau dokter tau, mesti dokter bagi ubat yg sesuai..

Tahu sis. Ok2. Td sy g check up nurse tu pn kta kne abiskan.. Terima kasih sis