Boleh Urut Ke Masa Mengandung

Assalamualaikum sy nak tanya semua. Betul ke org tua2 dulu bagitahu ibu mengandung x boleh berurut. Kebetulan sy tersalah tido dan bawah belikat sy sakit sgt sampai nak bergerak sikit pon sakit. Sy ade jumpa doc, doc kata belakang bole urut.. Bahagian perut je jangan urut. Mcmne ye.. Sy confuse. Sy sakit sangat ni 😭. Utk makluman, sy pregnant anak ke 2 baru 6 weeks (yg first gugur bulan februari 2020).

13 Các câu trả lời

boleh , hnya perut jngn urut la .. buat usap2 saja boleh

bleh je urut..cuma jgn usik perut jer..

4y trước

Ok sis... Tq.. Da urut ngn bidan da. Alhamdulillah makin baik 😍

Bole je sis..tp bahagian perut jangan

4y trước

Ok sis tq ye... Alhamdulillah da g berurut ni kt blkg je. Tp slow2 bidan xbg urut kuat. Alhamdulillah jugak da kurang da sakit ni