Sukar tidur malam

Assalamualaikum sy nak berkongsi yg sekarang sy pregnant 10week. Bulan 3 hri tu sy +ve covid, masa tu tngh pregnant 6week. After da sihat Sekarang sy jadi susah nk tidur malam. Kdg2 klw tertido jugak, & if terkejut sy jdi susah nk tido semula. Kdg2 bangun pagi sy jdi penat sngat sbb xcukup tidur. Ada tak ibu2 yg mengalami perkara yang sama seperti sy ? Boleh kongsikan & apa yg ibu2 lakukan untuk mengatasi masalah nie?

1 Trả lời

tu normal. xde kaitan dgn covid. mmg ramai ibu x dpt tidur pd masa ni.. lagi2 bila perut kosong.. so stanby air botol kat bilik..😊 kalau dpt tido ptg skjp tu rehatlh.. mommy kena byk rehat awal pregnancy.