Nk naikkan hb?

Assalamualaikum.. Sy juz tolong tnya bg pihak kwn sy.. Hb dia rendah.. 10 jer.. N doc tlis ad aneamia.. Ad cara nk naikkan hb? #seriusnanya #bantusharing #ingintahu #pleasehelp #jangandibully #1stimemom #firstbaby

1 Trả lời

nk try naikkn hb try amlkan minum susu Kotak HL. mcm2 perisa ad klau x lalu original pnya. sy maintain hb 13 sb sllu minum HL dan mkn zincoper. Klu buah try buah pear mkn hati ayam lembu. sayur bayam dan benda y menmbhkan hb kita.