BATUK KELUAR DARAH

Assalamualaikum. Sy hamil 4w+ , 2 hari nie batuk2 berkahak. Tekak jadi tak selesa sebab tak boleh tidur then saya paksa batuk untuk keluarkan kahak. Tapi tiba2 keluar darah sekali. Sy ade ambik ubat batuk prospan. Soalan sy, adakah bahaya utk kandungan sy?#SeriusTanya

1 Trả lời

sy cuma nak ckp apa² yg melibatkan ubat, supplement or anything pasal kesihatan memg kena dptkan rujukan or nasihat Dr doktor dlu ye sis....jgn ambk apa² ubat sesuka hati lagi² sis tgh pregnant Dah 4w+ Tu Masih awal sgt²...jadi apa² pon sis kena pegi jmpa Doktor jugak mtk nasihat untuk seterusnya...semoga Allah dipermudahkan segala urusan ye...☺️