BABY 2 BULAN (BATUK BERKAHAK)

Assalamualaikum . Hai momss mau tnya , mau 3 mnggu sdh baby saya batuk2 .. suda bawa p klinik tpi d bgi ubat dmm sy tak ksi mnum , tdi pagi batuk2 dia kuat sekali muntah ada DARAH sikit . Patutka saya bawa p hospital ? sbb sy tkut dorng tidak layan #firstbaby #pleasehelp #1stimemom #seriusnanya

3 Các câu trả lời

cube krim youbaby..ank sy pkai y tu lendir Kahan bnyk kuar..pkai mse dlm pantang bnyi dlm dade die abs kuar..sis try la.. insyaAllah..

Baby bawah 2 tahun mana ada ubat batuk n ubat selesema. Yg ada cuma ubat demam je.

Pergi hospital