RISAU SANGAT

hi..assalamualaikum.. sy baru preggy 5minggu... Dh scan tp xnampak kantung lagi.. risau dah kat situ.. lepastu.. bru2 ni.. 2 malam dh sy tjaga sbb perut sakit sgt2 kram teruk smpai ke kaki rasa menyucuk2... Normal ke simptom mcm ni atau ada salah makan ke.. please mommy2 kat luar tlg.. ni first time preggy sy??

39 Các câu trả lời

Dah pegi cek kat gov hosp?

3 bulan jumpe doc

5weeks awal lgi

Baru lg..

Normal..

Normal

Tggu lg 2-3w dan scan semula

Awal lg tu puan...xpa nanti lg 2minggu reapet scan balik...mcm sy awal2 mmg pon xnmpk sbb masa 8minggu scan dh nampk...in sya Allah xda apa tu