Baby Bump

Assalamualaikum, sy baru masuk 7 weeks, mmg xnmpk lngsung perut, nornal Kew, risau, next week baru nk g scan, harap semuanya OK.. Please share pengalaman #firstpregnancy

45 Các câu trả lời

Awal sgt tuh sis. Cer Google said baby bru sebesar apa? Sy skrg 20 weeks pun nmpk x nmpk je. Sy je nmpk jelas. Org luar kdg perasan kdg x.

I 13weeks xnampak apa lagi.. Klau baring tu nampak la macam perut timbul sebelah😆 7weeks memang takde pape laaa kat perut.. Alahan jela😅

7w baby besar kacang. Mana nk nampak 😂 saya yg 5m ni pun org tegur tak nampak perut lagi 😂😂😂😂😂😂😂

Sy 13 weeks bru nampak. Tpi bila besar ni nk mencangkung pun asyik tertonggeng ke belakang je. 😂😂 sangkut ngn perut.

Normal,sy pun 13 wk pun x nmpk lagi,baby masih kecil,mostly sy tgk mommy2 lain 5-6 mth bru nmpk baby bump

Kalau 7w pun expect nak ada baby bump, 8 9 bulan nanti entah besar mano pulak perut tu dikkkkk. Hadui.

7 week kecik sgt. Nanti tggu 4-5 bulan dah perut besar awak yg tak senang dduk nanti 😂

Awal lagi.. saya scan 7 weeks pn janin baru 1++ cm.. check pn sbb ada spotting..

7weeks bsar kacang jee .. Normal 🤭 ada org 5 bln bru nmpk ada org 6 bln nmpk

Sy 6bulan dah ni still tak nampak sangat lagi kalau pakai baju longgar 😆 .