upt valid atau tak

asalamualaikum yng upt ad warna pink tu saya test 23/7 yang upt sebelah yng ad dua je tu test pagi ni 29/7 persoalannya yng upt tk naik line tu dh lebih dri 5min dan msh tk kluarr line.. saya confusee sebenanyaa pregnt ke tak spttnya linee kluar lgi pekat kan hm.. sya tk missedd period lgi lg 7hri mngikut kalendarr sya periodd. cume perut ad rse kram2 mcm nk dtg periodd

upt valid atau tak
8 Các câu trả lời

Better pakai brand “clearBlue Digital” Kt situ sis blh tau brp minggu sis pregnant.. Then terus blh pi jumpa doktor sah kn.. kalo tgk gmbar ni, sis dah pregnant.. nmpk ada 2 line.. cuma samar2 saja.. sbb kt sini tatau brp minggu..

tumpang tNya,sy dh lewat seminggu.. stu test tu sy wat tenghri dan lgi satu pgi.. line smar sgt dan muncul dlm tempoh 5minit, boleh dikira positif atau evapline

3y trước

sis kena try lgi 2mnggu cek upt mybe hormon hcg blm pekat lgi 😊😊😊

sama sis macam saya rasa kram perut jugak period saya pum 6 hari lagi nak datang..saya test pum naik samar macam nih jgk

3y trước

itulah sis ni sblm period sya g klinik cek dkt klinik negatif. lpstu dtg period

Kalau samar usually maksudnya you pregnant tapi hcg level masih rendah. Asalkan bacaan dibuat bawah tempoh 5 minit.

3y trước

29hb sya dh tryy upt smule tde pulak line hmm, lpstu pgi klinik cek upt dkt klinik pun negatif... blk dri klinik truss period actually upt putih tu smua dri eco 😭 warna pink tu shja dri pharmacy hmm mybee sbb upt murahh line kluar after 1hri

sya pon jd cam ni...memula naik samar2 last x naik lngsg...entah la...tggu je la...klu ada rezki ada la

3y trước

itulah tklme lpstu sya periodd. dan mse period tu sya cek lgi upt - ve jgkk klu keguguran mst +ve.. tnya misi diorg ktee sbb nk dtg periodd hormonn mmng kacau kkdg naik 2line

tggu dlu period dtg or x.. klau xdtg jugak bru test smula

mcm sye dlu mcm tu jgk kabur tpi bila li klinik prgnt dh 6mngu

3y trước

sya dh pgi klinik, negatif hmm. lps blk dri klinik truss dtg period 😣

Seeloknya tunggu lps miss period bru test..moga ada rezeki sis

3y trước

sje2 je memula beli upt actually sya tgh merancgg sbb ank pertama masih lgi kecik, jdinya try upt bile perasaan tkt tu nmpak upt pink tu mcm ad line pdhal tkde pun then upt putih tu dri eco dia klua line after 1hri. tpi tulah smua upt eco tu kluar line sya pgi klinikk swasta cek negatif esoknya trus periodd... dan sya cek lg skli upt nk thu keguguran ataulun tdakk, dan upt - ve 😅 maybe hormon nk periodd tu jdi kan upt tu 2line