NEWBIE OPK

Assalamualaikum smua.. sy bru sgt belajar OPK hari ni sy br start Cd12. wrna cmni dh dikira positif ke? utk pengetahuan last month period sy cuma 2 hari je.. lps nikah period trus xnormal.

NEWBIE OPK
4 Các câu trả lời

Same sy pon guna yg ni.. Cyle bln lpas da berlalu.. now cycle bln ke 2.. tgu abis period bln ni..

5y trước

ni baru first time sy pkai. mmg xtau. blajar pn dr sni jugk. moga ada rezeki kita nanti ye sis

Tengah subur... Puan kena makan folic acid, gla shaklee atau epo untuk hormon puan...

5y trước

trma ksih.. in sha allah sy amalkn

Kalau positif line mesti sama pekat atau line kiri lagi pekat..moga ade rezeki sis..

5y trước

amin.. ok trme ksih

Belum positif lagi. CD tu cycle day tau sis. Bukan cycle delay.

5y trước

owh hihi ok² tq sis tgur