Opk sentiasa positif

Hye..sy nk tnye..sy sedang ttc Sy guna opk tp start dr cd 14 sy celup asyik positif je..sy jd keliru bila yg tul2 positif ni Sbb bln2 sblm ni sy wt opk slalu dpt positif pekat sehari je bsoknye trus pudar semula Yg kali ni brhari2 plk pekatnye..sy start brsama suami lps haid pd cd ke 14 selang sehari Normal ke opk mcm ni?sbb sy confius..hrp ade yg dpt mmbantu

Opk sentiasa positif
9 Các câu trả lời

OPK Positif lebih dari 3 hari simptom PCOS.. OPK awak dah 5 hari positif, PEAK plak tu… Tapi tahlah, cuba laa check UPT.. kalau tak positif, hormon tengah kacau..

1y trước

simptom pcos ke?seram plk sy sbb sblm ni pnh check kesuburan kt ppum dktr kata sume ok..xde plk kata ade pcos tp xtau la

biasa klau mcm ni upt konpem +ve.mcm sy.dkat priod gatai tgn nk opk skali double .T lbh terang dr C .mcm ni laa.trus cek upt alhamdulillah +ve

1y trước

amin..tq..smoga kndungan sis jg slmt dan sht..amin 🤲

cuba cek upt awl pgi urine 1st.. sy pun mcm ni, opk +ve lama.. cek upt tup2 lekat..

1y trước

adakah kalau cek opk negative nk dkt period, upt kompem negative yaa?

klau sy mse upt +ve test opk pon +ve jgk..

Cuba cek upt…mana tahu lekat..

1y trước

sy xcheck upt plk sbb br habis period selama seminggu..xbrsama suami pun slps period smpai cd 14 opk positif br brsama

Ada cek upt tak?

1y trước

tq..doakn kndungan sy sht dan slmt ye

cuba puan cek upt

1y trước

alhamdulillah sy dh try upt dip & tell plk..positif

sis guna app apa tu?

1y trước

apps premom

try test upt

1y trước

alhamdulillah positif upt