Tambah darah

Assalamualaikum smua . Fiqah nk tnya nie . Fiqah try first ok . Bila Ary ke 7 rse nk mntah mkn bnde nie . Ad ubat lain tak utk tmbh darah 🥺🥺🥺 tk bleh nk tahan tpi syg bila muntah perut kosong nnti . Cian babybu lakkk😭😭😭#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #firstmom #seriusnanya

Tambah darah
56 Các câu trả lời

obimin pluz ok xde bau.. tp mahal sikit berbanding obimin. vitamin dlm tu pun tggi.. actually bila ada mual dan muntah anykind of medicine pun mmg akn rasa mcm tu.. possible amik waktu mlm slps mkn waktu tidur..