selera makan x de

Assalamualaikum / smt sjhtera..nak tanye ibu2 sume..prgy dlm 7/8w ni slre makan mmg x de ke??? Sblm2 ni mkn nasi x pnh x abis...dr awl prgy smpai 8w ni mkn nasi sekadar 2,3 cuap je lau pn suami yg msk kan..x rase nak muntah? atau loya ?bila makan cuma tkak mmg x blh nk mkan abis.. Tgk nasi n pape lauk je dh jem????? tkak ni rase...ade pndgan x?‍♀️ mknan ape utk sy mkn time prgy cmni???plllzzz helllp me?..cian kat bby dlm perut ? mama mkn x bape nak ckup?‍♀️..

23 Các câu trả lời

paksa diri makan walaupun takda selera macam saya sis. lepas makan siap sedia utk muntah sampai takda benda utk dimuntahkan lagi. yang penting makanan dah serap dalam badan. ☺️