Alhamdulillah

Assalamualaikum slmt tghari mommy alhamdulillah sy slmt dah bersalin pd tarikh 2/4/2020..klw ikut due tnggal 8 ..baby nak kluar awal hehe? makasi yg mendoakn sy ..

Alhamdulillah
71 Các câu trả lời

Alhamdulillah... tahniah sis.. selamat berpantang.. due sy 10/4 tak de tnda2 bby nak kluar lgi ni.. doakan sy dipermudahkan urusan bersalin nnti ye.. baby first setelah 11 tahun berkahwin 😍😍😍

4y trước

Ye sis.. x lma dah, hehehe.. terima kasih sis 😘

Alhamdulillah Tahniahhhh💖💖... Jaga diri ya, berpantang ikut badan & jaga jgn bg org kerumun bby, walaupun lps habis MCO. Stay safe💖💖

4y trước

Syukur alhamdulillah sis..t. kasih doa nya 😁

Hehe kita bersalin tarikh yg sama. Selamat berpantang tau. Moga kita & baby sihat walafiat. Aaaamiinnnnn.....🤗😇

4y trước

Ya ka..alhamdulillah...baby apa sis...ya slmt berpantang juga sis..moga sihat walafiat selalu..amin²

Tahniah selamat brpantang lama ke dok hsptl ? Sy tngu masa je tp da keluar tompok coklat

4y trước

Sama la sy da keluar lendir coklat ada rasa sakit tpy x brapa kuat lagi sakit..esok nya subuh hari khmis tu pecah air ketuban baru rasa sakit kuat sikit..sbb dah 4cm

Alhamdulillah..tahniah siss 🥰🥰 doakan sy dkurniakan zuriat comel jgk .aamiinn.

4y trước

Alhamdulillah...tq sis..semoga sis d kurnia kan zuriat yg cumil² belaka hehe..amin²

Waalaikumusalam.Alhamdulillah tahniah sis.slmt bpantang.jaga dri n baby

Waaa comel la sis. Btw congrts! Kita samala nti geng april. Duedate 22/4 ni.

4y trước

Tq sis...waa...ya ka..apapn moga d permudah kan ya sis..nda lama lagi tu

Alhamdulillah selamat berpantang ...tahniah ye...btw baby comel sgt😍😍

Tahniah sis.. selamat berpantang.. Comelnyee.. baby boy ka girl..

Wah tarikh anak akak sama lr ng birthday sy 2/4...

4y trước

Wahh...ya ka sis..kebtlan kn..😍 sis umur braapa