Darah haid atau bukan

Assalamualaikum slmt pgi..smlm msa sy mndi ada drh kt sluar dlm .pastu pakai pad bila bgn pagi2 drh bgni ja.ni drh haid atau bukan?sy fully bf besalin bulan feb hri tu.tq#seriusnanya #ingintahu #firstmom #darahcoklat#Haid

Darah haid atau bukan
6 Các câu trả lời

Period sis. Biasa hormon lepas bersalin kadang darah lain macam sikit. Asalkan tak terlalu banyak sampai tiap jam kena tukar pad, atau period tak lebih 15 hari, should be ok 😊

boleh jadi awak dh dtg haid. normal je. bergantung pada hormon dlm badan awak. kalau was2 boleh check upt. kalau takut kata gugur

awak dah period .. kadang mcm tu . ada fully bf anak kluar period tp skit2 mcm ni

period la tu

Period dear

haid