Baby kuning

Assalamualaikum.. slmt pg. Just nak minx pandangan semua.. Mcmne ea nak turunkan kuning baby ? Makin hari bacaan makin naik . Skrg baby kat hospital. Ape yg patut seorg ibu boleh buat? Ape makanan @ minuman yg perlu dielakkan?

22 Các câu trả lời

kerap susukan.klu ank tidur nyekyak bangunkn selalu tuk minumkn susu..

Wslm.. Sy mandikan baby dgn air cap badak.. Alhamdulillah xde kuning

Try minom susu karihome n mkn anggur hitam. Then kerap kn nyusu bby

Bagi minum susu kambing, rajin kan kejut baby utk menyusu.

Try bilas bby dgn air cap badak..blh kurangkan kuning baby

Menyusu kerap2 tu je rawatan yg trbaik

Awak try mndikan baby dgn air kucai

Blh tahu ibu jenis darah apa.....

Ibu kene berpantang mkn lada hitam.

5y trước

Ya... Halia pun kalau blh jgn mkn....

Jgn mkn jamu & bnda panas